Organizatia Membrii Legislatie Despre vin Presa Concurs Contact Caiete sarcini Forum
     
Organizatia
Membrii
Legislatie
Despre vin
Presa
Concurs
Contact
Caiete sarcini

Home » Noutati » Intervitis Interfructa Stuttgart 2013...

Intervitis Interfructa Stuttgart 2013

Intervitis Interfructa Stuttgart 2013

27.02.2013

Va invitam sa vizitati in perioada 24 - 27.04.2013, targul international  nr. 1 mondial in domeniul tehnologiei producerii vinurilor, fructelor, sucurilor naturale si bauturilor alcoolice -INTERVITIS INTERFRUCTA, eveniment organizat odata la 3 ani in Stuttgart si considerat ca fiind locul cel mai important de intalnire al factorilor de decizie si al specialistilor  din domeniu.     


Manifestarea se va desfasura in cel mai modern complex expozitional din Europa, amplasat  chiar la iesirea aeroportului din Stuttgart.


 


Statistica editiei din 2010 - INTERVITIS INTERFRUCTA :  590 de firme expozante, 35.731 de vizitatori specialisti din  63 de tari.


 


Tematica: 


-          TEHNOLOGIA CULTIVARII/RECOLTARII: cultivarea  parcelelor noi; pomicultura si viticultura; tractoare si mijloace de transport; intretinerea solului; protectia si ingrijirea plantelor; echipamente, accesorii specifice recoltarii; ambalarea si echipamente de depozitare; sisteme  de transport, sortare, spalare si curatare struguri si fructe;


-         PROCESELE TEHNOLOGICE SI CONTROLUL  CALITATII: sisteme de pompare, manipulare; tehnologii de separare si filtrare; procesarea strugurilor si fructelor; proceduri de stoarcere si extractie a sucului din fructe; tratarea mustului, vinului, sucului din fructe si bauturilor alcoolice; analiza bauturilor; containere si accesorii; sisteme de masura si control; curatenia si igiena; protectia mediului si tehnologia apei reziduale; tehnologia vinurilor spumante; tehnologii de distilare; 


-         TEHNOLOGII DE IMBUTELIERE SI DE AMBALARE : sisteme de sortare, verificare, curatare, umplere, inchidere; materiale, masini si echipamente de incasetare si ambalare; 


-         MARKETING SI ORGANIZARE:  arhitectura; tehnologii de constructie; managementul energetic; servicii si consultanta; vanzari si prezentari; educarea, perfectionarea personalului si software; logistica.


 


Daca doriti sa vizitati expozitia – optional va transmitem atasata o oferta de cazare.


De asemenea daca doriti sa calatoriti in cadrul unui grup de vizitatori (cu autocar / microbuz)  va rugam sa ne comunicati in cel mai scurt timp.


Va multumim  pentru atentie si daca doriti sa vizitati targul INTERVITIS INTERFRUCTA va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.


 


Persoană de contact:


Carmen Capanu         


Partener promovare IVIF


Promo Restart SRL


Mobil : 0746 / 22 79 05


E mail: promorestart@yahoo.com;


carmen_capanu@hotmail.com
  ONIV © 2006. Toate drepturile rezervate. Realizat de netclip